sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

Veronmaksajien rahoja tuhlataan Seppo Lehdon videoiden sensurointiin

Joku imbesilli on tehnyt poliisille tutkintapyynnön Seppo Lehdon videosta:


Suomalaisen kiihotusvideo poliisitutkintaanJulkaistu: 7.3.2008

Nettivideopalvelu YouTubeen ilmestynyt törkyvideo johtaa poliisitutkintaan Suomessa. Erään eteläsuomalaisen kaupungin [Tampere, Mikko Ellilä huom.] poliisin tutkinnanjohtaja kertoo uusisuomi.fi:lle, että juttua tutkitaan rikosnimikkeellä ”kiihottaminen kansanryhmää vastaan”.

Voi olla, että rikosnimikkeitä tulee lisääkin. Tutkinta on vielä hyvin varhaisessa vaiheessa. Videolla esiintyvä suomalaishenkilö on poliisille entuudestaan tuttu. Hän on poliisin mukaan parhaillaankin osallisena samantyyppisissä tapauksissa, jotka ovat poliisin tutkinnassa.

Asiaa kommentoitiin äskettäin Jussi Halla-ahon vieraskirjassa:Nimi : Pekko

Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä


Viesti :
Vielä tuli tosta Sepon videosta mieleen, että turha siitä on kenenkään suuttua. Sehän edustaa monikulttuuria parhaimmillaan. Tässä ulkomaalaisilla on oiva tilaisuus tutustua perinteiseen suomalaiseen kulttuurihahmoon, jota myös kylähulluksi kutsutaan. Ei tässä ainakaan muslimeilla pitäisi mitään uutta olla. Heillä päin noita kutsutaan imaameiksi.4. maaliskuuta 2008 16:44:46


Nimi : reino
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen


Viesti :

On se nyt kumma, ettei sitä fatwaa kuulu. Jos ei noilla eväillä saa itseään tappolistalle, niin millä sitten. Meinaan että jos verrataan tanskalaisiin piirtäjiin tai Vilksiin, niin Sepillähän alkaa jo olla tuossa pientä loukkaamisen yritystä.

Miettikää hei jos musulmaanikot tappaa Sepin ja siitä tulee Suomen islamisoitumisen vastaisen liikkeen marttyyri. Me joudutaan joka vuosi pitämään soihtukulkue Hervannassa Seppo Lehdon kuolinpäivänä.

Tässä on nyt äärimmäisen kovat panokset pelissä kaikin puolin!4. maaliskuuta 2008 17:59:14


Toistettakoon vielä, mitä Reino äskettäin totesi omassa blogissaan:


Tänään on hieno päivä.

Kokonaista kolme tanskalaista lehteä julkaisee Kurt Westergaardin vuosien takaisen pilapiirroksen, josta aikanaan nousi joltisenkinlainen kohu. Jostain käsittämättömästä syystä.

Minun mielestäni viesti on selvä ja oikeansuuntainen. Niin kauan kuin muslimit jatkavat kusipäistä toimintaansa, vittuilun on jatkuttava.

Toisaalta, jos kaikki muslimit yhtäkkiä kuin ihmeen kaupalla alkaisivat käyttäytyä ihmisiksi, niin en minä ainakaan jaksaisi kovin kauaa heille vittuilla.

Onneksi valinta ei kuitenkaan ole minun käsissäni. Muslimit tulevat jatkamaan kusipäistä toimintaansa. Eurooppa palaa. Suomi pelastuu.

Tänään on hieno päivä. Yksi monista.


Toivottavasti tämä ympäri Eurooppaa nähtävissä oleva muslimien jatkuva kusipäinen riehuminen eli autojen ja talojen polttaminen ym. äbäläwäbälä saa pikkuhiljaa kaikki puusilmätkin tajuamaan, että islam on nykyään samanlainen uhka Euroopalle kuin kommunismi Stalinin aikana.

Tiedoksi niille munattomille maanpettureille ja ihmisoikeuksien vihaajille eli diktatuurin kannattajille, joiden mielestä muslimien kusipäisen riehumisen sanominen muslimien kusipäiseksi riehumiseksi on "kiihotusta kansanryhmää vastaan":

1.) autojen ja talojen polttaminen ja tappouhkausten esittäminen on kusipäistä riehumista - vai väitättekö vastaan? Väitättekö, että autojen ja talojen polttaminen ja tappouhkausten esittäminen on jotenkin hyväksyttävää, normaalia käytöstä? Väitättekö? Häh? Hyväksyttekö autojen ja talojen polttamisen ja tappouhkausten esittämisen?

2.) em. riehujat ovat nimenomaan muslimeja - vai väitättekö vastaan? Väitättekö, että ateistit, kristityt tai kenties juutalaiset ovat esittäneet tappouhkauksia Muhammad-karikatyyrien piirtäjille? Väitättekö? Häh? No ette väitä. Tappouhkauksien esittäjät ovat nimenomaan muslimeja.

Tappouhkauksien esittäminen sensuurivaatimusten tueksi on poliittista terrorismia. Muhammad-karikatyyrien piirtäjille tappouhkauksia esittäneet tahot ovat islamilaisia terroristeja. Tappouhkauksien lisäksi nämä sensuuria vaatineet muslimit ovat tehostaneet vaatimuksiaan polttamalla autoja ja taloja Kööpenhaminassa. Sensuurivaatimusten tukeminen autojen ja talojen polttamisella on poliittisten tavoitteiden ajamista väkivaltaisin keinoin eli terrorismia tai sotaa. Kööpenhamina on siis tällä hetkellä islamilaisten terroristien hyökkäyksen kohteena.

Jos näitä islamilaisia terroristeja ei saa sanoa kusipäiksi, keitä sitten saa? Minusta Osama bin Laden on kusipää. Kööpenhaminassa riehuvat terroristit ovat täsmälleen samalla asialla kuin Osama. He ovat siis samanlaisia kusipäitä kuin Osama.

Jäämme odottelemaan, että al-Qaida tai joku muu rauhan uskonnon edustaja tekee terrori-iskuja Tampereella vastustaakseen Seppo Lehtoa. Silloinkin varmasti ns. päivystävät dosentit eli valtion virallista ideologiaa jokapäiväisellä propagandatuotannollaan tukevat lausuntoautomaatit selittelevät, että esimerkiksi Finnairin DC-10:llä päin Hotel Ilvestä lentäneet kulttuuriamme rikastuttavat moniosaajat ja työvoimapulan poistajat olivat sorrettujen palestiinalaisten puolustajia, länsimaiden kulttuuri-imperialismia vastaan protestoineita kolmannen maailman vapaustaistelijoita ja rasismin vastustajia.

P.S.

Lisäksi kiinnittäisin huomiota siihenkin, että veronmaksajien rahoja kaadetaan Kankkulan kaivoon käyttämällä poliisi- ja syyttäjäviranomaisten ja tuomarien palkallista työaikaa Seppo Lehdon videoiden sensurointiin. Samaan aikaan samalla rahalla olisi voitu ottaa kiinni ja tuomita jotain oikeita rikollisia, kuten raiskaajia. Monikulttuurisuususkonnon kannattajat ovat kuitenkin niin fanaattisia, että pitävät islamilaisten terroristien miellyttämistä tärkeämpänä kuin rikollisten, mm. raiskaajien, kiinniottamista. Tällaiset prioriteetit on vain mielisairailla fanaatikoilla, joiden mielestä ajatusrikokset ovat rikoksista pahimpia.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Finnairilla ei ole enää aikoihin ollut DC-10 koneita....

vapaus kirjoitti...

Ei kukaan ole tainnut lennellä DC10:llä päin hotellin seinääkään, joten konetyypin epätarkkuus sallittaneen. Jos terroristit osaavat lentää "hups, moottori irtos" -DC10:llä, luultavasti he osaavat lentää myös MD11 -konevanhuksilla.

Eivät islamilaiset kaikesta Muhamedin pilkasta ärsyynny niin, että alkaisivat taloja poltella. Maailma on täynnä Muhamedin pilkkaa. Youtubestakin löytyy vaikka mitä. Ärsyyntyminen kärsisi inflaation, jos jokaisesta pilkasta ärsyynnyttäisiin. Islamilaiset valikoivat huolellisesti sen, mistä kannattaa ärsyyntyä. Ärsyyntymisen pitää olla tehokasta, sen huomioarvon pitää olla suuri, ja sillä pitää saada poliittisia tavoitteita toteutumaan.

Toisin sanoen muslimit eivät oikeasti ärsyynny Muhamedin pilkasta niin paljon, että lähtisivät riehumaan. Pilkka on vain tekosyy. Todellinen syy on milloin mikäkin.