maanantai 26. marraskuuta 2007

Plus ça change, plus c'est la même chose

Jaahas.

Pariisin lähiöissä puhkesi mellakoita


Nuorisojoukot rettelöivät Pariisin esikaupunkialueilla sen jälkeen, kun kaksi nuorta oli saanut surmansa poliisin kanssa sattuneessa kolarissa.

Kahden teini-ikäisen kuolema on nostattanut levottomuuksia Pariisissa. Teinit saivat surmansa poliisiauton kanssa sattuneessa kolarissa, minkä jälkeen kymmenet nuoret lähtivät kaduille mellakoimaan.

Nuorisojoukot ottivat yhteen poliisin kanssa ja sytyttivät muun muassa autoja palamaan Villiers-le-Belin lähiössä sekä ryöstivät naapurilähiön poliisiaseman.

Poliisin mukaan surmansa saaneet nuoret olivat ajaneet varastetulla moottoripyörällä päin poliisiautoa. Kyseessä ei ollut takaa-ajo, vaan nähtävästi onnettomuus, poliisilähde kertoi.

Pariisissa puhkesi marraskuussa 2005 vakavia lähiömellakoita sen jälkeen kun kaksi nuorta oli kuollut sähköaidasta saamiinsa iskuihin Clichy-Sous-Boisen lähiössä. Nuoret olivat ilmeisesti paenneet poliisia.

(MTV3-STT-Reuters)Tää on taas niin tätä.

Ylläolevassa uutisessa mainituista kahden vuoden takaisista islamilaisten terroristien aloittamista mellakoista kirjoitinkin jo tuoreeltaan tällaista analyysia, josta ei tarvitse nytkään muuttaa sanaakaan (ainoa muuttunut asia on se, että Ranskan silloinen sisäministeri Nicolas Sarkozy on nyttemmin valittu Ranskan presidentiksi):

Monet Ranskassa riehuvat afrikkalaiset rikolliset ja heitä kritiikittömästi ihailevat valkoiset kulttuurirelativistit ovat väittäneet lehdissä ja blogeissa, että Ranskan sisäministeri Nicolas Sarkozy on syypää mellakoihin; Sarkozyn “rasististen” asenteiden sanotaan “lietsoneen” mellakoita. Tätä teoriaa on levittänyt jopa Ruotsin pääministeri Göran Persson em. lausuntojensa yhteydessä. Persson sanoo olevansa “hämmästynyt” (förvånad) siitä, että Ranskan sisäministeri kutsuu lähiöiden väkivaltaisia rikollisjengejä roskaväeksi. Perssonin mukaan Sarkozyn “sovittelematon” (oförsonlig) asenne ei “johda dialogiin”.

Mitä Sarkozy sitten todella sanoi?

Kun sisäministeri Sarkozy oli eräässä Pariisin lähiössä puolustamassa kampanjaansa jengiväkivaltaa vastaan, jotkut maahanmuuttajat ryhtyivät heittelemään häntä pulloilla ja kivillä. Sarkozy lupasi puhdistaa lähiöt tällaisesta roskasakista. Tässä tilanteessa Sarkozy oli puhumassa lähiön kadulla jonkun sikäläisen naisen kanssa, joka valitti sisäministerille juurikin rikollisjengeistä. Nainen käytti sanaa racaille, joka tarkoittaa suunnilleen roistojoukkiota, hampuusisakkia tms. Vastauksessaan sisäministeri käytti tätä kansalaisen valitsemaa sanaa.

Siis: sisäministeri kävi kertomassa rikollisten terrorisoiman lähiön asukkaille, että heidän ei tarvitse olla rikollisten armoilla, valtiovalta suhtautuu rikollisuuden torjuntaan vakavasti.
Tällaista puhetta ei voi vastustaa kukaan muu kuin rikolliset itse.

Mellakoitsijoiden ja heidän valkoisten päänsilittelijöidensä mielestä Sarkozyn lausunto oli rasistinen. Se on siis rasismia, että ranskalainen poliisi puolustaa afrikkalaisia lähiöasukkaita afrikkalaisilta rikollisilta?!! Antirasismia olisi se, että ranskalainen poliisi antaisi afrikkalaisten rikollisten vapaasti ryöstää, raiskata ja murhata toisia afrikkalaisia?!!

Tämä menee jo Orwellin ylitse.

Nicolas Sarkozyn edustama ranskalaisen tasavaltalaisuuden perinne lähtee siitä, että jokaisella kansalaisella on samat oikeudet yksilönä. Kulttuurirelativistit (a.k.a. monikulttuurisuuden kannattajat) vastustavat tätä. Relativistien mielestä rikoksen tuomittavuus riippuu rikoksen tekijän rodusta tai etnisyydestä. Tämä on rasismia. Monikulttuurisuus on rasismia.

Ranskalainen ihmisoikeusajattelu on rasismin vastakohta. Ranskan perustuslaissa ei mainita sanallakaan mitään rotua, etnistä ryhmää tai uskontoa. Kuka tahansa voi ruveta ranskalaiseksi yksinkertaisesti ryhtymällä puhumaan ranskaa ja asumalla Ranskassa muutamia vuosia. Kaikki lait ovat samoja kaikille ranskalaisille. Mikään rotu, etnisyys tai uskonto ei ole Ranskan laissa missään erityisasemassa. Tämä on rasismin täydellinen vastakohta.

Nicolas Sarkozyn edustama Ranskan tasavalta vastustaa rasismia. Sarkozyn vastustajat eli afrikkalaiset rikolliset ja heidän valkoiset kannattajansa ovat rasisteja.

Tämä käy selvästi ilmi mm. tästä tv-uutispätkästä, jossa katumellakoitsijat huutavat “Sarkozy, sale juif” eli “Sarkozy, likainen juutalainen”. TV-lähetyksessä näytetään virheellisesti teksti “Sarkozy, fasciste” eli “Sarkozy, fasisti”. Väärän tekstityksen vuoksi katsoja ei välttämättä saa selvää oikeasta repliikistä, vaan uskoo mieluummin silmiään kuin korviaan. Pelkän äänen kuuntelu ilman tekstiä tekee kuitenkin selväksi, että kadulla mellakoivat afrikkalaiset todella huutavat “Sarkozy, sale juif” eli “Sarkozy, likainen juutalainen”.

Tämä kertoo jo jotain näiden afrikkalaisten mellakoitsijoiden asenteista.

Monikulttuurisuuden kannattajat eli kulttuurirelativistit ovat yleensä yrittäneet leimata erityisesti Lähi-idän ja Afrikan islamilaisten kulttuurien barbaaristen piirteiden arvostelijat rasisteiksi. Monikulttuurisuuden kannattajien mielestä eurooppalaisten pitäisi olla suvaitsevampia Lähi-idästä ja Afrikasta tulevia maahanmuuttajia kohtaan, koska kaikki kulttuurit ovat yhtä hyviä, islam on rauhan uskonto, kaikki islamin arvostelu on pelkkää panettelua, muslimit eivät tee ihmisoikeusrikoksia, muslimit ovat tunnetusti sivistyneitä ja suvaitsevaisia jne.

Mitenkäs nyt suu pannaan, kun nämä Lähi-idästä ja Afrikasta tulevat islamilaiset maahanmuuttajat polttavat tuhansia autoja, heittävät polttopulloja synagogiin ja huutavat kuolemaa juutalaisille?

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten muuten oikeusjuttu on edennyt? Kuinka aasialaiset ovat integroituneet yhteiskuntaan?

Anonyymi kirjoitti...

Mikko kehuu "ajattomia" artikkeleitaan! Ne ovat ajattomia vain siinä mielessä, että hän näkee kaiken jatkuvasti alusta loppuun mustavalkoisena. Jatkuva tarve yrittää tuoda esiin "erinomaisuuttaan" kertoo epävarmuudesta. Kun hänen kirjoituksista korjataan asiavirheet, hän keksii lapsellisen syyn yrittää hyökätä vaikkapa tilastoja tulkiten (niitäkin väärin).

Seuraavaksi hän kirjoittaa:"miten niin mustavalkoisena, mikä on muka muuttunut edellisestä artikkelistani. Väitätkö ettei Sarkozy ole presidentti"

Kuka jaksaisi moisen hoopon juttuja enempää kommentoida!

Anonyymi kirjoitti...

Kuka jaksaisi moisen hoopon juttuja enempää kommentoida!

Sinä näköjään ainakin. Vitun ääliö!

Anonyymi kirjoitti...

Ite oot!

Adelphi kirjoitti...

Ainakin yhteen asiaan tämän postauksen otsikko sopii kuin nyrkki nenään: anonyymien trollien blogikeskusteluihin.

Anonyymi kirjoitti...

Eivät nämä rasistiset blogit ole mitään keskusteluita

Adelphi kirjoitti...

Anonyymi kommentoi:

Eivät nämä rasistiset blogit ole mitään keskusteluita

Aina vaan paremmaksi menee. Jatkakaa vain samaan malliin!

Mikko Sandt kirjoitti...

Anonyymi:
Jatkuva tarve yrittää tuoda esiin "erinomaisuuttaan" kertoo epävarmuudesta.

Hah hah - kovaa tekstiä anonyymisti esiintyvältä pelleltä.

Anonyymi kirjoitti...

Täälläpä käydään tasokasta "keskustelua" ?

Mikko Ellilä kirjoitti...

Anonyymi kirjoitti...
Kun hänen kirjoituksista korjataan asiavirheet, hän keksii lapsellisen syyn yrittää hyökätä vaikkapa tilastoja tulkiten (niitäkin väärin).

Tähän mennessä kukaan ei ole vielä löytänyt kirjoituksistani mitään asiavirheitä eikä mitään vääriä tulkintoja tilastotiedoista.

Ilmaisu "lapsellinen hyökkäys" sopii erinomaisesti näihin anonyymeihin trolleihin, jotka tulevat tänne vain huutelemaan haukkumasanoja sanomatta mitään kommentteja tekstin asiasisällöstä.

Anonyymi kirjoitti...

Tähän mennessä kukaan ei ole vielä löytänyt kirjoituksistani mitään asiavirheitä eikä mitään vääriä tulkintoja tilastotiedoista.

Olet varmasti tyhmä jos väität ettei kirjoituksesi sisällä asiavirheitä. Ne suorastaan vilisevät niitä. Ei tarvitse kuin lukea aiempia viestejä joissa viheesi tuodaan selkeästi esiin. Älä pidä meitä muita niin hölmöinä, ettemme muka huomaisi virheellisiä tulkintojasi, tietojasi ja "tilastotieteilyjäsi" lukuisissa kohdissa vaikka itse kieltäydytkin myöntämästä näitä kipeitä yksityiskohtia. Olet säälittävä pelle! Miksi pyydät meitä uudelleen kirjoittamaan virheitäsi, lue ne itse! Kyllä me muut ne tiedetään!

Mikko Ellilä kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Olet varmasti tyhmä jos väität ettei kirjoituksesi sisällä asiavirheitä. Ne suorastaan vilisevät niitä.

Loputon inttäminen tyyliin "kyllä kirjoituksissasi on asiavirheitä, on on on" ei ole mikään argumentti. Osoita yksikin sellainen virhe äläkä vain intä perusteettomasti.

Ei tarvitse kuin lukea aiempia viestejä joissa viheesi tuodaan selkeästi esiin.

Eipä ole tähän mennessä näkynyt yhdenkään blogipostaukseni perässä yhtäkään sellaista kommenttia, jossa osoitettaisiin yksikin virhe yhdessäkin blogipostauksessani.

Olet säälittävä pelle! Miksi pyydät meitä uudelleen kirjoittamaan virheitäsi, lue ne itse! Kyllä me muut ne tiedetään!

Jälleen näemme multikulti-ideologian kritiikin tukahduttamiseen pyrkivien anonyymien trollien älyllisen tason. Argumentit perustuvat pelkkään inttämiseen, haukkumasanojen hokemiseen ja yhden anonyymin trollin esiintymiseen kaikkien lukijoiden edustajana tyyliin "kyllä me tiedetään".

Anonyymi kirjoitti...

Sairashan tuo Ellilän kaveri on.

Jarppi kirjoitti...

Kun nämä multikulti fanaatikot ovat niin "viisaita" niin olis mukava edes joskus kuulla perusteluja miksi nämä blogit ovat heidän mielestään rasistisia. Puuttuuko multikulti fanaatikoilta sitten asioiden sisäistämiskyky ja luetun ymmärtäminen? Rasistithan ovat aina amiksia ja muuten vain tyhmiä kuulee sanottavan, mutta kyllä näitä multikulti fanaatikkojen juttuja lukiessa tulee väistämättä ajatus mieleen että ovat syntyneet perheistä joissa sisarukset panevat toisiaan.