keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Stubb saa hyväpalkkaisen viran palkkioksi maanpetturuudestaan, seuraavana Soini, Terho, Lohela jne.

Yle:

Alexander Stubb nousemassa Euroopan investointipankin johtoon – Pia Kauma eduskuntaan

Hallitus on esittämässä huomenna EIP:n varapääjohtajaksi kansanedustaja Alexander Stubbia. Stubbin varasijalla on kaupunginvaltuutettu Pia Kauma.
Politiikka14.6.2017
Tästä näemme jälleen kerran, että sellaiset tahot kuin Alexander Stubb, Jyrki Katainen jne., jotka ovat jaelleet miljardeja euroja Suomen veronmaksajien rahoja pankkitukeen, saavat palkkiovirkoja Eurostoliitosta.

(Kaikki normaalit lukutaitoiset aikuiset ihmiset toivottavasti tietävät ja muistavat, että Katainen valtiovarainministerinä ja sittemmin pääministerinä varasti erinäisiä miljardeja euroja Suomen veronmaksajien rahoja saksalaisten ja ranskalaisten pankkien tukemiseen, eli Kreikan valtion velkojen maksamiseen niille saksalaisille ja ranskalaisille pankeille, jotka olivat aiemmin lainanneet rahaa Kreikan valtiolle, ja jotka olisivat kärsineet luottotappioita, jos Katainen ei olisi korvannut näitä saksalaisten ja ranskalaisten pankkien luottotappioita Suomen veronmaksajien rahoilla.
Minä muuten sanoin tästä asiasta henkilökohtaisesti päin naamaa Petteri Orpolle vuoden 2011 eduskuntavaalien aikaan Kokoomuksen vaalimökillä, ja hän silloin ihan avoimesti myönsi sen, että Kreikan tukipaketit ovat pankkitukea saksalaisille ja ranskalaisille pankeille, jotka olivat aiemmin lainanneet rahaa Kreikan valtiolle. Siitä huolimatta hän sanoi silloin kannattavansa niitä Kreikan tukipaketteja sillä perusteella, että niiden saksalaisten ja ranskalaisten pankkien luottotappiot olisivat muka aiheuttaneet jonkun Euroopan laajuisen talouskriisin, jos Suomen veronmaksajat eivät olisi antaneet tätä pankkitukea saksalaisille ja ranskalaisille pankeille.)

Tämä on ainoa syy, miksi Soini, Lohela, Terho, Elo jne. suostuivat siihen äskettäiseen operaatioon, josta he olivat etukäteen sopineet Kokoomuksen ja Keskustan kanssa, kuten tänään (14.6.) on kerrottu mm. Ilta-Sanomissa ja Iltalehdessä, joten tämä ei ole todellakaan mikään "salaliittoteoria", vaan aivan täysin kiistatonta faktaa.

Jäämme odottelemaan, että lähiaikoina mm. Soini saa esim. suurlähettilään viran, jossa hänen ei tarvitse välittää suomalaisista äänestajistä, jotka hän on pettänyt. Sanokaa minun sanoneen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

2010 Simon Elo oli perusnuorten kanssa perustanut Facebook-ryhmän, joka vastusti KIIVAASTI kreikkatukia, tykkääjiä noin 30000. Pari muuta oli aiemmin perustanut samanlaisen Sano ei kreikkatuille ja tykkääjiä 50000. Elo lähestyi toista ryhmää yhdistääkseen voimat, mutta ei yhdistetty. Sen toisen perustivat 3 demaria ja kuinkas sitten kävikään, tuli uusi hallitus ja Jutta Urpilaisen ahneudella ei ollut rajaa, takki kiireesti nurinpäin ja demarit hyväksyivät tuet.

Oinomaos kirjoitti...

Kannattaa lukea, mitä Juhani Huopainen Usarin Puheenvuorossa kirjoittaa. Juhani on eräs älykkäimmistä äijistä joita tiedän tai tunnen, hänen kirjoituksiinsa kannattaa suhtautua asiankuuluvalla vakavuudella.
Uutisviikko, kesäkuu 2017