torstai 3. syyskuuta 2015

Presidentti Sauli Niinistö ei tajua maahanmuutosta mitään


Iltalehti:

Presidentti Niinistö kaipaa suomalaisilta malttia

Keskiviikko 2.9.2015 klo 20.17

- Turvapaikanhakijat eivät uhkaa Suomea, rauhoitteli presidentti Sauli Niinistö pakolaiskeskustelun ympärillä kiristynyttä ilmapiiriä keskiviikkona.

Tasavallan presidentti rauhoitteli suomalaisia Tampereella, jossa hän tarkasti Puolustusvoimien logistiikkakeskuksen keskiviikkona. Kansalaisia hän tapasi tarkastuksen jälkeen Finlaysonin vanhassa tehtaassa.
- Turvapaikanhakijat eivät uhkaa Suomea, heillä ei ole tänne tullessaan sellainen tarkoitus. Syyriastakin pakenevat hätäänsä, ollaan viimeisellä viivalla. Isis ilmiönä tietysti vaatii erityistoimia, presidentti Sauli Niinistö sanoi viitaten maahan pyrkivien turvapaikanhakijoiden taustan tarkastamiseen.
Presidentin mukaan Suomessa ja Euroopassa luodaan järjestelmää, mikä erottaa todellista hätää pakenevat muista tulijoista.
- EU on herännyt myöhään, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Pari vuotta on ollut nähtävissä, että Syyrian hankala tilanne lisää pakolaisvirtaa. Se on ennen vain pysähtynyt ensin jonnekin, mutta nyt pato on murtunut.
Niinistö ei halunnut antaa Suomen kunnille ohjeita pakolaiskeskusten perustamiseen tai perustamatta jättämiseen.
- En tuomitse ihmisiä (Suomessa). Uskon, että paikkoja löytyy, Niinistö arveli.
- Hätäänsä pakenevat ihmiset eivät aiheuta rähinää Suomessa, hän painotti.
Niinistö muistutti kuulijoita siitä, että olemassa on Suomeakin sitova turvapaikkalainsäädäntö.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on siis totaalinen idiootti, joka ei tajua mistään mitään.

Kommentoin tuota äärimmäisen typerää lausuntoa pala palalta:

- Turvapaikanhakijat eivät uhkaa Suomea, rauhoitteli presidentti Sauli Niinistö pakolaiskeskustelun ympärillä kiristynyttä ilmapiiriä keskiviikkona.

Maahanmuuttoviraston arvion mukaan Suomeen tulee 40 000 turvapaikanhakijaa vuodessa. Perheenyhdistämisen kautta nuo 40 000 voivat helposti kasvaa esim. 200 000:ksi. Tämä on se määrä, joka on Suomeen tulossa PER VUOSI, jos Suomi jatkaa nykyistä maahanmuuttopoliittista linjaansa. Nykyisellä linjalla Suomeen siis voi tulla esim. viidessä vuodessa MILJOONA ihmistä Lähi-idästä ja Afrikasta. Tämä ei ole Niinistön mielestä uhka Suomelle.

Niinistö on siis mielipuoli. Niinistö on verrattavissa niihin, joiden mielestä puna-armeijan suurhyökkäys Karjalan kannaksella kesällä 1944 ei ollut mikään uhka Suomelle.

- Turvapaikanhakijat eivät uhkaa Suomea, heillä ei ole tänne tullessaan sellainen tarkoitus.

Ensinnäkin se on yhdentekevää, mikä on Suomeen tulevien kehitysmaalaisten "tarkoitus". Se, että Suomeen ylipäätään tulee valtava ihmistulva kehitysmaista, on uhka Suomelle täysin riippumatta siitä, mitä mieltä kehitysmaalaiset itse ovat.

Toiseksi Lähi-idästä ja Afrikasta Suomeen tulevilla "turvapaikanhakijoilla" voi hyvinkin olla tarkoituksena muuttaa Suomi islamilaiseksi maaksi. Niinistö on äärimmäisen sinisilmäinen idiootti, jos hän luulee, että Lähi-idästä ja Afrikasta Suomeen tulevilla muslimeilla on "tarkoituksena" elää Suomessa kaikessa rauhassa suomalaista kulttuuria kunnioittaen. Mikään Suomeen aiemmin Lähi-idästä ja Afrikasta tulleiden maahanmuuttajien käytöksessä ei viittaa siihen.

Syyriastakin pakenevat hätäänsä, ollaan viimeisellä viivalla.

Odottelen jotain selitystä sille, miksi syyrialaiset kulkevat tuhansien kilometrien matkan useiden Euroopan maiden lävitse Suomeen hakeakseen "turvapaikkaa" Suomesta, eivätkä hae sitä yhdestäkään Euroopan maasta matkan varrelta.

He eivät voi olla todellisia turvapaikanhakijoita, koska muuten he eivät olisi kulkeneet useiden turvallisten maiden läpi hakematta turvapaikkaa.

BTW, suurin osa Suomeen viime aikoina tulleista "turvapaikanhakijoista" ei edes ole tullut Syyriasta.

Suomeen on 1.1.-31.7.2015 tullut 4121 turvapaikanhakijaa, joista Syyriasta vain 119 eli 2,8 %.


Suurin osa Suomeen tulevista "turvapaikanhakijoista" tulee turvallisista maista, kuten Somaliasta. Niinistö vain ei mainitse tätä, vaan perustelee esim. somalien ym. afrikkalaisten tulemista Suomeen sillä argumentilla, että Syyriassa on sota.

Nyt meneillään oleva suunnaton laittomien turvapaikanhakijoi
den vyöry yltyi elokuun aikana, mutta elokuun tilastoja ei ole vielä saatavilla.

Joka tapauksessa mokuttajat voisivat yrittää selittää, miten Syyrian sota sopii perusteluksi sille, että Suomeen tulee esim. somaleita.


Isis ilmiönä tietysti vaatii erityistoimia, presidentti Sauli Niinistö sanoi viitaten maahan pyrkivien turvapaikanhakijoiden taustan tarkastamiseen.

Daily Mail:

ISIS threatens to send 500,000 migrants to Europe as a 'psychological weapon'ISIS has threatened to flood Europe with half a million migrants from Libya in a 'psychological' attack against the West, it was claimed today.
Transcripts of telephone intercepts published in Italy claim to provide evidence that ISIS is threatening to send 500,000 migrants simultaneously out to sea in hundreds of boats in a 'psychological weapon' against Europe if there is military intervention against them in Libya.
Many would be at risk of drowning with rescue services unable to cope. But authorities fear that if numbers on this scale arrived, European cities could witness riots.

Separately, the militants hope to cement their control of Libya then cross the Mediterranean disguised as refugees, according to letters seen by Quilliam the anti-terror group, reported by the Telegraph.Tämä on nyt selvästi tapahtunut. Niinistö vain ei tajua tästä mitään.

Presidentin mukaan Suomessa ja Euroopassa luodaan järjestelmää, mikä erottaa todellista hätää pakenevat muista tulijoista.

Sellainen järjestelmä on jo olemassa. Sen nimi on Geneven pakolaissopimus ja Dublinin sopimus. Näiden sopimusten mukaan pakolaisten on haettava turvapaikkaa ensimmäisestä turvallisesta maasta, johon he ovat tulleet.

Niinistö muistutti kuulijoita siitä, että olemassa on Suomeakin sitova turvapaikkalainsäädäntö.

Nimenomaan. On olemassa turvapaikkalainsäädäntö. Siinä nimenomaan sanotaan, että toisista turvallisista maista Suomeen tulevilla ihmisillä ei ole ole mitään oikeutta hakea turvapaikkaa Suomesta.

Niinistö ei näemmä tiedä tätä. Niinistö vetoaa turvapaikkalainsäädäntöön, mutta ei edes tiedä, mitä siellä sanotaan.

Tasavallan presidentti siis joko ei tiedä voimassaolevasta laista yhtään mitään, tai sitten valehtelee tahallaan, että laki sanoo jotain aivan muuta kuin mitä se todellisuudessa sanoo.

Koska tasavallan presidentti levittää väärää tietoa turvapaikkalainsäädännöstä, joudun laillista yhteiskuntajärjestelmää puolustavana kansalaisena oikaisemaan presidentin valheita.

Lain mukaan Suomen valtion ei edes tarvitsisi ottaa vastaanottokeskuksiin asumaan ketään sellaisia "turvapaikanhakijoita", jotka ovat tulleet Suomeen toisten Euroopan maiden kautta tms. turvallisten maiden kautta.

Geneven pakolaissopimuksen mukaan ja EU-lainsäädäntöön kuuluvan Dublinin sopimuksen mukaan pakolaisten pitää hakea turvapaikkaa ensimmäisestä turvallisesta maasta, johon ovat tulleet.

Toisista Euroopan maista Suomeen tulleilla ihmisillä ei siis ole lain mukaan mitään oikeutta hakea turvapaikkaa Suomesta, joten Suomen valtion ei lain mukaan tarvitse edes käsitellä heidän hakemuksiaan, vaan heidät voidaan lain mukaan välittömästi käännyttää rajalta, eikä heillä ole lain mukaan mitään oikeutta asua Suomessa missään vastaanottokeskuksessa päivääkään.

Kaikki ne vastaanottokeskukset, joita Suomeen on tänä kesänä perustettu ja joita nyt syksyn aikana aiotaan perustaa, ovat siis täysin turhia, koska niihin on majoitettu nimenomaan toisista Euroopan maista Suomeen tulleita ihmisiä, jotka eivät lain mukaan edes voi hakea turvapaikkaa Suomesta.

Lain mukaan niitä vastaanottokeskuksia ei siis olisi tarvinnut perustaa. Niiden perustaminen on vain Suomen nykyisen hallituksen tekemä poliittinen päätös, johon mikään laki tai kansainvälinen sopimus ei velvoita. Suomen hallitus siis on päättänyt huvikseen kaataa satoja miljoonia euroja veronmaksajien rahoja kankkulan kaivoon ilman mitään laillista syytä.

Samaan aikaan suomalaisten sosiaaliturvaa ja julkisia palveluita leikataan. Hallitus siis leikkaa julkisia menoja, kun on kyse suomalaisista, mutta kasvattaa niitä huvikseen, kun on kyse laittomista maahanmuuttajista, joilla ei ole lain mukaan mitään oikeutta olla Suomessa päivääkään.

Suomen hallitus on täynnä maanpettureita. Suomella ei tällä hetkellä ole laillista hallitusta. Suomen nykyinen hallitus on täysin samanlainen rikollinen maanpetturikopla kuin Terijoen hallitus.1 kommentti:

Sametti kirjoitti...

Minua oikeasti kiinnostaa, että KUKA tekee noita päätöksiä vastaanottokeskuksista. Kuka on tämän pääarkkitehti? Millaisella taholla on valta perustaa keskuksia kunnan alueelle, vaikka kunta vastustaa asiaa ja miten kyseinen taho kykenee tekemään sen jopa täysin salassa tai yhden päivän varoitusajalla?

Miten tämä taho on moisen vallan saanut?