keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Somali nimeltä Farah Mohamed Hersi kieltää suomalaisia kertomasta tosiasioita somaleistaYle:

Riikka Heikkilä

Yle
Pohjois-Karjala


Pohjois-Karjala |

Lieksan somalit: Olemme kaikki ihmisiä, tasa-arvoisia ja yhtä arvokkaita

Lieksalaisen Farah Mohamed Hersin mukaan on harmillista, että kansanedustaja panettelee tiettyä kansanryhmää edistääkseen omaa poliittista uraansa. Hersi muistuttaa, että maahanmuuttajat tekevät iso osan matalapalkkatöistä.

Lieksan somaliasiain työryhmän puheenjohtaja Farah Mohamed Hersi ottaa kantaa kansanedustaja Jussi Halla-ahon (ps.) vierailuun Lieksassa. Kannanotossaan Hersi harmittelee, että maahanmuuttajia syyllistetään politiikan tekemisen nimissä.
- Ihmettelen, että Helsingistä tullaan tänne pitämään kansaa kiihottavia ja maahanmuuttajia loukkaavia puheita. Tämä ei rakenna meidän tulevaisuuden Suomea. On ymmärrettävä, että Suomi ei pärjää ilman kansainvälisyyttä, Farah Mohamed Hersi toteaa.
Lieksassa asuu turvapaikan saaneita henkilöitä noin 400. Hersin mukaan pääsääntöisesti kaikki aikuiset pakolaiset ovat opiskelemassa. Hersi iloitsee siitä, että Lieksassa voi esimerkiksi opiskella nyt linja-auton kuljettajaksi ja siten työllistyä hyvin.

- On hyvä miettiä, mitä tapahtuisi, jos nyt maassa olevat maahanmuuttajat löisivät rukkaset tiskiin? Etelä-Suomessa taitaisi joukkoliikenne pysähtyä ja usea kiinteistö jäädä siivoamatta! Kuka hoitaa tulevaisuuden vanhukset? Maahanmuuttajat toimivat matalapalkka-aloilla ja näihin ammatteihin ei ole tunkua työperäisen maahanmuuton kautta! Mutta jonkun on nämäkin työt tehtävä!, Hersi sanoo.
- Olisi suotavaa, että itse kukin katsoisi joskus peiliin! Olemme kaikki ihmisiä, tasa-arvoisia ja yhtä arvokkaita. Tämä on yleensä demokraattisen valtion tärkeimpiä arvoja, ainakin minun mielestäni,  Hersi jatkaa.Hohhoijaa.

Lieksalaisen Farah Mohamed Hersin mukaan

Ihminen, jonka nimi on Farah Mohamed Hersi, ei ole lieksalainen, koska Lieksa sijaitsee Suomessa, eikä kukaan ihminen nimeltä Farah Mohamed Hersi ole suomalainen.on harmillista, että kansanedustaja panettelee tiettyä kansanryhmää

Millä tavalla kansanedustaja Jussi Halla-aho "panettelee" ketään? Hänhän kertoo vain tosiasioita. Millä perusteella tosiasioiden kertominen on "panettelua"?


- Ihmettelen, että Helsingistä tullaan tänne pitämään kansaa kiihottavia ja maahanmuuttajia loukkaavia puheita.

Jos tosiasiat "kiihottavat kansaa" tai "loukkaavat maahanmuuttajia", onko tämä muka joku peruste tosiasioiden kertomisen kieltämiselle?


Jos muuten joku somali nimeltä Farah Mohamed Hersi ihmettelee, miksi suomalainen eurovaaliehdokas pitää vaalitilaisuuden jossain päin Suomea, minä ihmettelen, miksi kyseinen somali asuu Suomessa.
Ihmettelen muutenkin, miksi yksikään somali asuu Suomessa.

Miksi Suomessa tai ylipäätään Euroopassa asuu afrikkalaisia?

Miksi afrikkalaiset eivät asu Afrikassa?Tämä ei rakenna meidän tulevaisuuden Suomea.

Meidän? Keiden meidän? Somalien? Miksi suomalaisten pitäisi "rakentaa" Suomea somaleille?
On ymmärrettävä, että Suomi ei pärjää ilman kansainvälisyyttä, Farah Mohamed Hersi toteaa.

Miksi "kansainvälisyys" edellyttäisi sitä, että a) Suomessa on kymmeniätuhansia somaleita, b) suomalaisia pitäisi kieltää kertomasta tosiasioita somaleista?2 kommenttia:

Paperinen Puskistahuutelija kirjoitti...

Aamen, taas kerran. Niimpä ...niimpä "meidän Suomi" ja "ei pärjää ilman kansainvälisyyttä" ...jne. Hyi helvetin vitt* että tuollaiset julistuksenomaiset puheet karmivat aina yhtä paljon ! Ja veikkaan, että jos Somput tjms "löisivät hanskat tiskiin" niin ...souwot ?! mitä sitten, mitään merkittävää tuskin tapahtuisi. Ehkä pari bussivuoroa jossain Uts-joki / Kevo maisemissa -täytyisi pistää siksi aikaa hollille, että löytyy joku uusi suhari tilalle, big fucking deal !

Hyytävää.

TapsaK kirjoitti...

Työttömänä linja-autonkuljettajana totean että Suomen kehitysalueilla ei enää oikein työllisty bussikuskin hommissa. Pääkaupunkiseutu on sitten asia erikseen joten ammattitaitoiset bussikuskit siirtynevät sinne töihin. On jotenkin ristiriitaista sekin että haja-asutusalueille, missä on suomalaisia työttömiä jo omasta takaa, sinne haalitaan uutta työvoimaa kauempaa.