tiistai 5. marraskuuta 2013

Afrikkalaiset tekevät murhia Ruotsissa ja Norjassa, media peittelee asiaaAvpixlat:

Aftonbladet vitpixlar misstänkt kongolesisk mördareVid sidan av att inte uppge härkomst för den misstänkte kongolesiske dubbelmördaren i Ljungsbro, valde den vänsterextremistiska hattidningen Aftonbladet att för säkerhets skull också vitpixla honom i syfte att i enlighet med tidningens rasistiska diskurs misstänkliggöra etniska svenskar för det fruktansvärda brottet.

Aftonbladets chefsideolog Jan Helin har intygat att man inte sysslar med den här sortens svenskfientlig propaganda men det var, inte helt oväntat, lögn. Ovan kan du själv jämföra originalet från Doudou Ahokas Facebook-sida med Aftonbladets Photoshoppade version. Hela bilden har gjorts kraftigt ljusare och delar av huden i utkanten av huvudet och halsen har därutöver lättats upp till nästan kritvitt.

När Aftonbladet döljer Doudou Ahokas rätta ansikte avslöjar man samtidigt med all önskvärd tydlighet sitt eget – och det är inte vackert.


Iltalehti:

Linköpingin alueella Etelä-Ruotsissa paljastui lauantaiaamuna järkyttävä veriteko.

15-vuotias poika ja häntä puolustamaan tullut 57-vuotias nainen saivat raa’asti surmansa Ljungsbron pikkukaupungissa. Teoista epäillään 33-vuotiasta miestä, jonka pikkusisko avautui epäuskostaan Expressen-lehdelle viikonloppuna.

- Viimeksi kuulemani mukaan hän viihtyi hyvin Linköpingissä, hänen mielestään oli hyvä vaihtaa maisemaa, kertoo sisko, jonka mukaan epäilty oli muuttanut joitain kuukausia aiemmin paikkakunnalle Skånesta.

Tässä siis jätetään kokonaan mainitsematta, että kyseinen murhaaja oli muuttanut Ruotsiin KONGOSTA.

Jos sanotaan murhaajan muuttaneen Linköpingiin Skånesta, lukija tietysti olettaa murhaajan olevan ruotsalainen. Se on selvästi toimittajan tarkoituskin. Kun AFRIKKALAINEN tekee murhia Ruotsissa, suomalainen media antaa ymmärtää, että murhaaja olisi ruotsalainen.


Jostain syystä Norjassa tapahtui sattumalta samaan aikaan samankaltainen tapaus:


Norjan bussipuukotuksesta epäilty turvapaikanhakija

Tiistai 5.11.2013 klo 09.44
Bussikaappauksesta ja kolmoissurmasta epäilty vuonna 1982 syntynyt mies on Årdalin pakolaisten vastaanottokeskuksessa asunut turvapaikanhakija Etelä-Sudanista. Hänet oli määrä lähettää pois Norjasta tiistaina. Poliisi ei ollut varma, tiesikö mies ajankohdasta.
Tieto herätti joka tapauksessa arvostelua turvapaikanhakijoiden psyykkisen hoidon puutteellisuudesta.
- Norjaan saavuttaessa tarjotaan lääketieteellinen terveystarkastus, mutta psyykkistä terveyttä selvitetään vain vähän, Norjan turvapaikanhakijoiden järjestön NOAS:n Jon Ole Martinsen totesi.
Hän korosti samalla, että kyseisen tapauksen taustoista tiedetään vain vähän.
Miehen keväällä jättämää turvapaikanhakemusta ei Norjassa käsitelty. Norjan maahanmuuttoviranomaisten mukaan miehen hakemus tulisi niin sanotun Dublinin sopimuksen mukaan käsitellä "ensimmäisessä turvallisessa maassa, jonne pakolainen on saapunut", eli tässä tapauksessa Espanjassa.
Poliisin hitaus puhuttaa
Länsi-Norjassa lähellä Årdalia sattuneessa kaappausdraamassa kuoli kaksi noin 50-vuotiasta miestä ja 19-vuotias nainen. Toinen miehistä oli Ruotsin kansalainen.
Pääministeri Erna Solbergin mukaan sekä vastaanottokeskusten miehitystä sekä poliisin valmiuksia haja-asutusalueilla tullaan vahvistamaan.
- Meidän on pakko käydä asia läpi kaikin puolin selvittääksemme kuinka voimme lisätä turvallisuutta Norjassa, Solberg totesi.


Kommentteja Vauva-lehden keskustelupalstalta:


Vierailija 5.11. klo 10:30 2/17

Mitä tästä opimme. Jos ulkomaalaiselle ei anneta oleskelulupaa/turvapaikkaa niin ne pitää laittaa lukkojen taakse ja poliisisaattuessa toimittaa "maitojunaan"


Vierailija 5.11. klo 10:57 3/17

Ilmeisesti menee mielummin norjalaiseen vankilaan kuin palaa kotimaahansa. Vaikuttaa harkitulta ratkaisulta. Silminnäkijäthän kuvailivat miehen käytöstä epätoivoiseksi, eli voi olla että on tuntenut että on pakko tappaa vaikka tuntuu kamalalta.

Varmaan pitäisi miettiä sitä pitäisikö ulkomaalaiset rikoksentekijät lähettää suorittamaan rangaistus omassa maassaan. Poistuisi ainakin silloin tämä keino pysyä maassa.Kommentteja Iltalehden keskustelupalstalta:


Niin sen jälkeen hän voi jäädä pysyvästi Norjaan, sillä voi vedota olleensa jo niin kauan Norjassa ja on ehkä sinä aikana saanut jonkun heikkolahjaisen typyn tekemään lapsen kanssaan.

Edellinen murhaaja (2003) samalla bussi-linjalla sai kahden murhasta 1,5 vuotta psykiatrista ja päästettiin vapaaksi. Luultavasti elää nyt tyytyväisenä Norjassa raiskaillen ja tehden rikoksia, täydellä ylläpidolla

Montakohan tuhatta miljardia dollaria ja satojatuhansia avustustyöntekiää tuonne on lähetetty viimeisten vuosikymmenien aikana vailla minkäänlaista hyötyä tai kehitystä.Tässä kuva murhatusta 19-vuotiaasta:

http://www.vg.no/
Voi Jumala miten kaunis tyttö. Ja tuollainen ihana neito joutui sairaan apinan uhriksi! Järkyttävää. Jos olisin tuon norjalaistytön isä, en lepäisi ennenkuin olisin saanut mustan murhaajan käsiini ja sitten...

Kauhistuttavinta tässä pohjoismaiden järjettömässä pakolaispolitiikassa onkin se, että Norjan ja muiden pohjoismaiden tytöt ja nuoret naiset ovat kuin vapaata riistaa lähi-idästä ja Afrikasta tulleille miehille! Muistakaa vaikka Tampere 1990-luvun alussa. Somalialainen mies tappoi silloin nuoren tamperelaisnaisen puukottamalla, ja Suomen kaikkien aikojen superhyysäriakka Eva Biaudet riensi heti Tampereelle puolustamaan somalimiestä!
Kommentti suomi24-keskustelupalstalta:


mitä odotetaan
5.11.2013 08:01

Poliisi on saanut tässäkin pahimmat syytteet kuolemantapauksista. Vaikuttaa kuitenkin siltä, ettei 99 km matkasta teistä riippuen selviä paljon alle tunnin.
Asiaan mennäksemme alkaa todella miettiä, että onko tämäkin niitä lopunajan merkkejä ja enteitä, jotka tulevat vääjäämättä. Pohjoismaat ottavat solkenaan juuri Afrikasta näitä meidän mielestä vääräuskoisia, jotka ilmeisesti kuvittelevat muuttavansa tavat heidän vähemmän sivistyneisiin tapoihin. Kun tämä ei ainakaan vielä toistaiseksi kaikkialla onnistu, he alkavat purkaa turhautuneisuuttaan kantaväestöön ja pahimmassa tapauksessa tappamalla heitä.
Aamutelevisiossa oli oikein professori selittämässä tutkimustaan siitä, miksi kantaväestö muuttaa pois alueilta, joihin nämä sekavat ns. pakolaisjoukot kerääntyvät.
Voi hyvät hyssykät, pitääkö tällaista asiaa oikein korkeapalkkaisen tutkijan tutkia, kun tavallinen kansa on asian tiennyt jo vuosikymmenen sitten.
Tämäkin tutkimus osoittaa vain sen, että virallinen Suomi ei halua myöntää tosiasioita, vaan sekoittaa ne kaikenlaisiin tutkimuksiin ja ongelmat sen kun pahenevat.
Kommentteja facebookista:

Timo Särkkä
....tota!?...Öh...etelä-sudanilaiset turvapaikan hakijat kieltoon.
..Ko,niillä on paha tapa puukottaa bussikuskeja ynnä muita sivullisia,jos ne saa kielteisen päätöksen oleskelulupiinsa....

Maija Matus

ehdotan että kaikki ryhmäläiset tästedes ilmiantavat timon ylläpidolle

Emmi Gander

Kielletään Timo Särkkä ja hänen takapajuinen ajattelumallinsa.

Timo Särkkä
Höh!?..Minkätakia?....se eteläsudanilainenhan täs on puukottanu norjalaisen bussikuskin ja kaks muuta sivullista included 19v-tytön...(vai ettekste oo seurannu uutisia?)

Mari Reinikainen

Kielletään myös suomalaiset miehet, jolla on tapana varsinkin kännipäissään leikkiä puukkohippasta.

Timo Särkkä
Höh! Eipäs provoilla tytöntylleröiset!..pysytääs asialinjalla....

Outi Hintikka

joo,muttei tällä asialla.en tiedä kenenkä puolesta olisin eniten pahoillani. tällaiseen tekoon ajautuu ihminen millä ei ole mitään menetettävää.minkähänlainen oli tämän sudanilaisen elämäntarina. kohtuuton? yhtä kohtuuton kuin näiden uhrien kohtalo.

Tevvo Jänis

Kymmenen vuotta sitten tapahtui samalla bussilinjalla samanlainen tapaus. Etelä-Sudania ei kuitenkaan ollut silloin vielä olemassa.


Matti Ylärakkola
Niin, kuolleilla ei ole enää toivoa, mahdollisuuksia, unelmia, pelkoja, ajatuksia, iloa, surua tai elämää ylipäätään .Tappajalla on nämä kaikki. Enemmän olen pahoillani uhrien puolesta.

Tiina Virtanen

tässä ei nyt puolustella puukottajia mutta turvapaikanhakijoiden kanssa työskentelevänä voin sanoa että ihmiset jotka tulevat hirvittävistä oloista käyttäytyvät usein paljon paremmin kuin kaiken saaneet suomalaiset


Outi Hintikka
minä en yksinkertaisesti usko että kukaan haluaa syntyä tappajaksi.tietystikään en hyväksy miehen tekoa,mutta kuten kirjoitin tällaisiin tekoihin päätyy ihminen,jolla ei ole vaihtoehtoja.


Ei kommentteja: