perjantai 1. helmikuuta 2013

Vihreät: Suomeen perustettava 50 000 suojatyöpaikkaa espanjalaisille




Karjalainen:

Julkaistu: 31.01.2013 23:56

Cronberg: Suomi voisi kiintiöidä opiskelu- ja työpaikkoja espanjalaisille



Vihreiden europarlamentaarikko siis haluaa ottaa suomalaisilta pois opiskelupaikkoja ja työpaikkoja antaakseen niitä espanjalaisille.


Europarlamentaarikko Tarja Cronbergin (vihr.) mukaan Suomen pitäisi järjestelmällisesti tarjota työpaikkoja työttömille espanjalaisnuorille.

Suomalaisten työttömyydellä ei siis ole mitään väliä. Suomalaisia pitää irtisanoa, jotta saadaan suojatyöpaikkoja espanjalaisille.


Vihreiden europarlamentaarikko siis vittuilee työttömille suomalaisille.

Vihreiden mielestä suomalaisten pitää olla työttöminä. Vihreiden mielestä työttömille espanjalaisille pitää järjestää työpaikkoja suomalaisten veronmaksajien kustannuksella.
Vihreät vihaavat suomalaisia. 
Vihreät hyökkäävät suomalaisten kimppuun.

Vihreät ovat julistaneet sodan suomalaisia vastaan.  





Hän puhuu nuorisotakuun ajatuksen ulottamisesta EU:n tuella espanjalaisiin: kaikille opiskelu- tai työpaikkaa ei toki taattaisi, mutta tietylle määrälle voitaisiin Suomessa kiintiöidä opiskelu- tai työpaikkoja. Määrä voisi Cronbergin mukaan olla jollakin aikavälillä esimerkiksi 50  000 nuorta.



Suomen maahanmuuttajaväestö on nykyisin n. 200 000 henkeä. Vihreät siis haluavat kasvattaa Suomen maahanmuuttajaväestöä n. 25 % tuomalla Suomeen 50  000 espanjalaista, joilla olisi etuoikeus saada työpaikkoja ja koulutuspaikkoja suomalaisten veronmaksajien kustannuksella.

Vihreät eivät välitä suomalaisten työttömyydestä tai syrjäytymisestä mitään. Vihreät haluavat potkia suomalaisia työttömiä päähän.

Vihreät haluavat potkia suomalaisia
syrjäytyneitä nuoria päähän antamalla espanjalaisille opiskelupaikkoja, joita suomalaisille nuorille ei anneta. Sitähän se kiintiöinti tarkoittaa. Se tarkoittaa nimenomaan sitä, että espanjalaisille varataan opiskelupaikkoja, joita suomalaiset eivät voi edes hakea, koska ne on etukäteen varattu vain ja ainoastaan espanjalaisille.

Tämä vihreiden esitys on yksi suomalaisvihamielisimmistä ajatuksista, mitä olen koskaan kuullut.

Vihreät ovat Suomen kansan vihollisia. Vihreät käyvät sotaa Suomea vastaan.


 
Suomella on työvoimapula edessä, Cronberg perustelee.

Aijaa. Vitun hyvä perustelu.









Kreikan lainoja pitäisi Tarja Cronbergin mielestä antaa anteeksi - olisi pitänyt jo aikoja sitten.

Miksi Suomi sitten antoi lainaa Kreikalle? Miksi ei alun perin todettu, että Kreikan valtio on konkurssissa? Miksi Suomen piti antaa "lainaa" Kreikan valtiolle, joka ei maksa velkojaan?














1 kommentti:

Paperinen Puskistahuutelija kirjoitti...

Täti puhuu täysin pehmeitä.