keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Maahanmuuttajien ongelmana peruskoulun käymättömyys


Yle:


Monen nuoren maahanmuuttajan kompastuskivenä peruskoulutuksen puute


Moni nuori maahanmuuttaja on pudonnut yhteiskunnan rattailta, koska peruskoulun päättötodistus puuttuu. Vaasassa on aloitettu kaksivuotinen kokeilu, jossa suomen kieltä jo osaavat nuoret voivat hankkia päättötodistuksen yhden lukuvuoden aikana, he ovat myös oikeutettuja työttömyysturvaan.Suomea rikastuttavat ja Suomen huutavan työvoimapulan poistavat maahanmuuttajat ovat siis todellisia huippuosaajia. Heiltä ei puutu mitään muuta kuin peruskoulu. Heti, kun he saavat peruskoulun todistuksen kouraan, he ovat valmiita mihin tahansa työhön. Suomessahan on työmarkkinoilla valtava kysyntä sellaisille ihmisille, joilla ei ole mitään muuta koulutusta kuin peruskoulu.

Niinpä kaikki maahanmuuttajien nykyiset ongelmat johtuvat vain ja ainoastaan siitä, että heillä ei ole peruskoulun päästötodistusta. Heillä ei ole sitä, koska rasismi. Nyt kaikkien suomalaisten pitää heti hävetä rasismiaan ja antaa peruskoulun päästötodistuksia nelosen keskiarvon omaaville maahanmuuttajille. Muuten olla rasismi.

Se, että maahanmuuttajat, joita on 2 % väestöstä, tekevät 40 % raiskauksista, johtuu vain siitä, että maahanmuuttajille ei ole annettu peruskoulun päästötodistuksia. Heti, kun Ahmed, Abdullah ja Mustafa saavat peruskoulun päästötodistuksen, he lakkaavat raiskaamasta suomalaisia tyttöjä. Niinpä kaikkiin Ahmedin, Abdullahin ja Mustafan tekemiin raiskauksiin on syynä paha suomalainen heteromies, joka ei ole antanut peruskoulun päästötodistuksia nelosen keskiarvon omaaville Ahmedille, Abdullahille ja Mustafalle.


1 kommentti:

Ghostwriter kirjoitti...

Miksei nuo nyt jo luovuta ja hanki jotain elämää. Muuttakoon vaikka Libyaan tai jotain, siellä olisi iltapuhdetta enemmänkin.