keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Thors hyökkää Hakkaraisen kimppuun valtion väkivaltakoneiston voimin

maahanmuuttoministeri Astrid Thors, sananvapauden vastustaja, sensuurin kannattaja, demokratian vastustaja (rkp)kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps)Astrid Thors vastustaa sananvapautta ja kannattaa diktatuuria. Thors haluaa rikosoikeudellisten rangaistusten uhalla kieltää vapailla vaaleilla valittuja kansanedustajia ilmaisemasta mielipiteitään.Hbl:

Astrid Thors, migrationsminister (SFP), vicehäradshövding:

– Det finns en viss otakt när man har bedömt den immunitet som riksdagsledamöter ska ha och behovet att tygla hets mot folkgrupp.

– En intressant fråga är när han (Hakkarainen) utövar sitt riksdagsmannaämbete. Immuniteten är visserligen starkare utanför riksdagen än inne i den, men det utesluter inte att man kunde bedöma ledamöternas immunitet på nytt när det gäller just hets mot folkgrupp.

– Nu när regeringsprogrammet skrivs måste man sätta mer press på att den nya regeringen skriver ner något om de värderingar som det finländska samhället ska byggas på.

– Ett problem med upprepade uttalanden av den här typen är att de börjar legitimera ett grövre språkbruk, och det har faktiskt redan skett. Jag kan inte förstå att det finns folk som välkomnar detta.

2 kommenttia:

lentohaku kirjoitti...

Googleta "rotanloukku" ja lue lisää aiheesta.

Jarkko kirjoitti...

Näin siinä käy loppupeleissä ellei pistetä hyysäreitä saunan taakse pikaisesti
http://www.youtube.com/watch?v=cffoVuMYCiU&feature=player_embedded