tiistai 7. joulukuuta 2010

Rakenna paskahuussi Afrikkaan niin saat kutsun Linnan juhliin

paskahuusseja Afrikkaan rakentaneen Sari Huuhtanen-nimisen suomalaisen naisen afrikkalainen mies presidentinlinnan itsenäisyyspäivän vastaanotolla


sama afrikkalainen mies iskemässä päätään lasioveen tapellessaan vahtimestareita vastaan linnan juhlien jatkoilla ravintola Teatterissa


Iltalehti:

Verinen välikohtaus jatkoilla

Tiistai 7.12.2010 klo 01.14

Linnan juhlien jatkoilla ravintola Teatterin edessä nähtiin ikävä episodi.


Linnan vieraana olleen henkilön miespuolinen seuralainen joutui ilmeisesti sanaharkkaan ravintolan eteisessä. Riita päättyi siten, että mies poistettiin ravintolasta, ja hänet laitettiin käsirautoihin.

Kun maahan kaadettu mies nostettiin pystyyn, hän pukkasi otsallaan ravintolan vieressä olevan lasioven rikki.

Erittäin pahasti verta vuotanut mies joutui odottamaan ambulanssin tuloa noin varttitunnin.

Riidan alkuperä on vielä epäselvä.

ILVauva-lehden keskustelupalstalta:

Käymäläseura Huussi Ry ja Sari Huuhtanen

Käymäläseura Huussi ry on siis saanut vuosina 2006-2011 suomalaisten veronmaksajien rahaa seuraavasti:
http://www.formin.fi/publ...ntlan=1&culture=fi-FI

2006: 35 267 EUR, 2007: 44 146 EUR, 2008: 43 499 EUR

Projektin ensimmäinen vaihe yhteensä: 122 912 EUR

Tuki 2009 65 740 EUR
Varaus 2010 67 924 EUR
Varaus 2011 61 889 EUR

Mitä näillä rahoilla on sitten saatu aikaan? No, monta mukavaa matkaa Sambiaan hankekoordinaattorille ja hänen perheelleen sekä (vuoden 2008 loppuun mennessä) peräti 11 ulkohuussia. Tämä ei ole mikään mitätön saavutus 3 vuoden projektille, johon meni 120 000 euroa suomalaisten veronmaksajien rahoja ja tuntematon määrä yksityisten lahjoittajien varoja. Sehän ei ole kuin reilut 10 000 euroa verovaroja per huussi.
KSH ry. hallituksen vastine 7.12. tapahtuneelle

Käymäläseura Huussi ry. sai hienon huomionosoituksen tekemästään työstä, kun projektipäällikkö Sari Huuhtanen puolisoineen kutsuttiin presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolle. Valitettavasti ilta ei sujunut ongelmitta, mikä on herättänyt erinäisiä kysymyksiä. Varsinaista tapahtumaa sen enempää kommentoimatta haluan tehdä selväksi, että Käymäläseura Huussi ry. hallituksineen seisoo täysin työntekijänsä takana ja haluaa oikaista häntä riepotellee huhut.

Projektipäällikkö Sari Huuhtanen on työskennellyt Käymäläseuran Sambia-projektissa jo vuosia, minkä vuoksi on myös matkustanut maahan useaan otteeseen. Kuten matkaraporteista käy ilmi, myös Sarin perhe on käynyt lomalla Sambiassa, mutta Käymäläseura Huussi ei ole näiden matkojen kustantamiseen osallistunut lainkaan. Käymäläseura kustantaa ainoastaan työmatkat, mutta ei myöskään ole rajoittamassa työntekijänsä tai hänen perheensä lomamatkoja minne päin maailmaa tahansa. Sari on hoitanut työnsä aina moitteettomasti, minkä osoittaa presidentin kutsukin. Sarin puoliso saapui Suomeen omilla rahoillaan noudattaakseen presidentin kutsua. Käymäläseura Huussin asiana ei ole puuttua työntekijöidensä yksityiselämään, eikä yhdistys ole koskaan antanut varojaan matkoihin tai kuluihin, jotka eivät kuulu yhdistyksen varsinaiseen toimintaan.

Yhdistyksen toiminta on erittäin laajaa ottaen huomioon pienen budjetin, mikä kertoo sekä työntekijöiden että vapaaehtoisten suuresta halusta tehdä hyvää ja merkityksellistä työtä. Käymäläseura Huussi ry. toimii ympäri maata, mutta suurimmat hankkeet pyörivät kehitysmaissa ulkoministeriön ansaitulla (sekä hanketyöhön kohdennetuilla) tuella. Suomen toimintaa pyritään kehittämään edelleen, mutta varojen rajallisuus on estänyt yhdistystä toimimasta niin laajalti kuin halua olisi. Silti olemme aina valmiita auttamaan niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiä ja järjestöjäkin sanitaatioon liittyvissä asioissa.

Mikäli itsenäisyyspäivän tapahtumaa kommentoineet ihmiset ovat vilpittömästi kiinnostuneita Käymäläseura Huussi ry:n toiminnan kehittämisestä, ovat lahjoitukset ja yhteistyöehdotukset tervetulleita. Otamme mielellämme vastaan rakentavaa palautetta, joka ei ole rakennettu huhujen huteralle pohjalle. Kuinkahan moni kovaäänisistä kritisoitsijoista olisi valmis antamaan omaa aikaansa ja rahaansa heikompiosaisten ja puhtaammaan ympäristön hyväksi?

Mikäli keskustelua halutaan jatkaa, toivon keskustelijoilta asianmukaista kielenäkäyttöä, ehkä jopa esiintymistä omilla nimillään.

Kaikesta huolimatta ylpeä itsenäisestä Suomesta,

Mia O'Neill
hallituksen puheenjohtaja
Käymäläseura Huussi ryHalonen oli siis kutsunut presidentinlinnaan jonkun Sari Huuhtanen-nimisen eukon, jonka ainoa meriitti oli paskahuussien rakentaminen neekereille Afrikkaan. (http://www.huussi.net/)

Tämä suomalainen eukko oli siellä Afrikassa ollessaan ottanut miehekseen afrikkalaisen alkuasukkaan, jonka oli tuonut avecinaan Suomen presidentinlinnaan.

Juhlien jatkoilla tämä afrikkalainen mies mm. löi päänsä ravintolan lasioven läpi protestoidakseen sen johdosta, että hänet heitettiin ulos ko. ravintolasta riehumisensa vuoksi. Sanomalehdistö yrittää peittää tiedon tämän raivohullun etnisestä/rodullisesta taustasta puhumalla vain "miehestä" eikä afrikkalaisesta miehestä. Priceless.
4 kommenttia:

Teppo kirjoitti...

Ei ole röyhkeydellä rajaa kun veronmaksajien rahoja tungetaan joka saatanan reiästä joka saatanan neekerin reikään ja lepso pressahan siinä taas on takana!

Vihainen Mies kirjoitti...

Paitsi että kyseessä ei ilmeisestikään ole alkuasukas, sillä mies asuu Lontoossa ja käy töissä.

Pertti kirjoitti...

Kun Vihainen Mies tietää elukasta noin paljon niin voitko paljastaa työnantajan sanojesi katteeksi?

Anonyymi kirjoitti...

Aattelin, että tuo riehuminen itse oikein alleviivaa tilanteen ironiaa yms. mutta vastaluettuani Vihaisen Miehen kommentin voin sanoa, että : tuo se vasta alleviivaakin !! eli siis kyseessä olikin vielä neekerien "savant" / sivistynyt versio ja SE rähisi ! se on ihastuttavan alleviivaavaa. Suvaitsevaisto huom !