torstai 11. lokakuuta 2007

Juutalaisvastainen iranilainen muslimi esitetään mediassa "saksalaisena"

MTV3:Saksalaisfutaaja kieltäytyi pelaamasta Israelissa

Saksan alle 21-vuotiaiden maajoukkuejalkapalloilija Ashkan Dejagah ei suostu pelaamaan poliittisista syistä EM-karsintaottelussa Israelia vastaan 12. lokakuuta Tel Avivissa. Asiasta kertoo saksalainen Bild-lehti.

Bundesliigaseura Wolfsburgissa pelaava Dejagah on syntynyt Iranissa, eikä omien sanojensa vuoksi voi tästä syystä pelata Israelia vastaan.

- (Kieltäytymisellä) on poliittiset syyt. Jokainen tietää, että olen iranilaissyntyinen saksalainen, Dejagah toteaa.Jaa.

Vaatii kyllä aikamoista mielikuvitusta, että tämännäköistä ihmistä kutsutaan saksalaiseksi:

Kyseessä on juutalaisvastainen iranilainen muslimi.

Koska multikultifanaatikkojen hallitsema media kuitenkin pyrkii esittämään kaiken pahuuden maailmassa aina Valkoisten Heteromiesten™ syynä, juutalaisvastainen iranilainen muslimi täytyy mediassa esittää Pahana Saksalaisena™.

Minulle käsitteestä saksalainen urheilija tulee mieleen ennemminkin tämännäköinen tyyppi:Koska tällaiset todelliset saksalaiset urheilijat eivät ole juutalaisvastaisia raivopäitä, Lähi-idästä kotoisin olevien muslimien raivopäinen juutalaisvastaisuus täytyy yrittää jotenkin kipata saksalaisten niskaan; muutenhan saksalaisia ei voisi haukkua mistään, koska saksalaisten kulttuurissa ei ole mitään sellaisia kielteisiä piirteitä kuin muslimien kulttuurissa.

Saksaa taas pitää haukkua, koska Saksa on Paha™. Valkoinen heteromies yleensäkin on paha ja siksi kaikki valkoisten heteromiesten hallitsemat maat eli länsimaat (=kaikki Euroopan maat ja USA, Kanada, Australia ja Uusi-Seelanti) edustavat Pahaa Länsimaista Kulttuuri-imperialismia™. Saksa on kuitenkin aivan erityisen Über-Paha.

Saksahan oli tietysti kollektiivisesti vastuussa The Holocaustista™, vaikka siihen osallistui Saksan 80-miljoonaisesta kansasta vain muutamia tuhansia SS-teloituskomppanioiden miehiä ja keskitysleirien vartijoita. Neuvostoliitossa oli tapettu kymmeniä miljoonia ihmisiä keskitysleireillä Siperiassa jo ennen sotaa, mutta jostain syystä venäläiset eivät ole kollektiivisesti vastuussa tästä. Natsi-Saksa kukistui vuonna 1945, mutta vielä vuonna 2007 kaikki saksalaiset, kaikki 80 miljoonaa, ovat vastuussa muutaman tuhannen murhaajan teoista n.65 vuotta sitten. Neuvostoliitto oli pystyssä 1990-luvun alkuun asti, mutta kukaan venäläinen ei ole vastuussa Neuvostoliitossa vielä 20 vuotta sitten toimineista keskitysleireistä.

Saksa on siis absoluuttinen Paha, vaikka kukaan natsikauden aikainen murhaaja ei ole enää elossa. Venäjä on Hyvä, vaikka tuhansia KGB-kiduttajia, Siperian keskitysleirien vartijoita ym. rikollisia on Venäjällä vielä elossa ja jopa johtavissa asemissa, mm. Venäjän presidenttinä. Venäjä on Hyvä, koska Venäjää ihailemalla länsimaiden äärivasemmisto voi purkaa vihaansa Länsi-Eurooppaa ja Pohjois-Amerikkaa kohtaan.

Venäjällä antisemitismi on yleistä. Mielipidetiedustelujen mukaan 85% venäläisistä on sitä mieltä, että juutalaisilta pitäisi poistaa kansalaisoikeudet. Kukaan vasemmistolainen "ihmisoikeusaktivisti" Länsi-Euroopassa tai Pohjois-Amerikassa ei kuitenkaan ole kiinnostunut juutalaisvastaisuudesta Venäjällä. Sen sijaan Saksassa juutalaisvastaisuutta ei ole. Koska Saksaa kuitenkin pitää inhota, vihata, tuomita ja solvata, Saksaa täytyy haukkua jopa iranilaisten muslimien juutalaisvastaisuudesta. Jos Saksassa ei ole juutalaisvastaisuutta, sitä täytyy vaikka keksimällä keksiä.

Ranskassa on sanottu juutalaisvastaiseksi mm. Jean-Marie Le Peniä, koska tämän mukaan tyypillisessä toista maailmansotaa käsittelevässä historiankirjassa puhutaan The Holocaustista™ vain muutamalla sivulla. Tämä on ranskalaisten tuomarien ja ranskalaisen median mukaan The Holocaustin™ vähättelyä, vaikka se sattuu olemaan totta. Menkää kirjastoon ja lainatkaa joku esim. 300-400-sivuinen kirja toisesta maailmansodasta; lyön vetoa, että siellä puhutaan The Holocaustista™ alle viiden sivun verran. Le Penin tarkoituksena oli korostaa, että toisen maailmansodan aikana Euroopassa tapahtui paljon muutakin kuin The Holocaust™. Näin ei kuitenkaan ranskalaisten tuomarien ja ranskalaisen median mielestä olisi saanut sanoa. Koska The Holocaustin™ vähättely on Ranskan lain mukaan rikos, Le Pen sai tuntuvat sakot historiankirjojen sisältöä koskevasta lyhyestä repliikistään.

Samaan aikaan Ranskassa muslimit huutavat rutiininomaisesti tappouhkauksia juutalaisille. Tätä ei käsitellä Ranskan mediassa juuri lainkaan. Asia yritetään vaieta kuoliaaksi. Jalkapallo-otteluissa muslimit huutavat ranskalaisille juutalaisille jalkapallonpelaajille ja tuomareille koko ajan "Sale juif!" eli "likainen juutalainen". Jostain syystä tämä ei ole ranskalaisten tuomarien ja ranskalaisen median mielestä kiellettyä, loukkaavaa puhetta, mutta historiankirjojen sisältöä koskeva totuudenmukainen maininta on tuhansien eurojen sakoilla rangaistava rikos.

Islamilaiset terroristit riehuivat Pariisin kaduilla vuoden 2005 ramadanin aikaan, polttivat kymmenentuhatta autoja ja kymmeniä taloja ja huusivat sloganina "Sarkozy, sale juif!" eli "Sarkozy, likainen juutalainen". Tämä jätettiin kertomatta suomalaisessa mediassa, koska Pravda ja Yle eivät halua kertoa Rauhan Uskonnon™ edustajien juutalaisvastaisuudesta. Pravda ja Yle valehtelivat, että nämä juutalaisvastaiset islamilaiset terroristit olivat "ranskalaista nuorisoa".

Tätä taustaa vasten ei tietenkään enää ole yllättävää, että juutalaisvastainen iranilainen muslimi esitetään mediassa "saksalaisena jalkapalloilijana".

18 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Väitätkö oikeasti, että sosialistit vihaavat juutalaisia? Useinhan nämä arvostat esim. juutalaista sosialisti Noam Chomskya ja on useita juutalaisia sosialisteja, jotka vastustavat Israelin politiikkaa.

Muslimit vihaavat varmasti aidosti juutalaisia, mutta sinun muslimivihvasi taas on ihan yhtä sokeaa kuin muslimien juutalaisviha.

Anonyymi kirjoitti...

Lapsellinen kirjoitus. Ette te oikeasti voi olla noin naiiveja.

anonyymi nro 2 kirjoitti...

"Lapsellinen kirjoitus. Ette te oikeasti voi olla noin naiiveja."

Olisi kiva saada tuohon väitteeseen jotain perusteluja. Te ootte nazeja ei muuten sitten riitä perusteluksi. Mielestäni kirjoitus oli asiallinen ja oikeassa.

Anonyymi kirjoitti...

Yhä useampi jääkiekkoilija kieltäytyy maajoukkuekutsusta. Ennen muinoin kutsu maajoukkueeseen oli suuri kunnia ja isänmaata lähdettiin puolustamaan maila tanassa milloin vain ja minne vain.

Maajoukkuekutsun arvo on kokenut inflaation nyt monena vuotena peräkkäin. Erityisen huonossa kurssissa Suomen kutsu on Amerikan pörssissä, jossa sen arvo ei enää montaa taalaa ole. Pian alkaviin Moskovan MM-kisoihin on kutsuja lähetetty rapakon taa tukuttain, mutta puolet niistä on lähetetty takaisin lähettäjälle - syystä tai toisesta.

Taalaliigan suomalaispelurit varaavat jo hyvissä ajoin vuosittaiset tähystysleikkaukset ja muut viisaudenhampaan poistot päällekkäin MM-kisojen kanssa ja ilmoittavat sitten, että näitä operaatioita ei missään nimessä voi tehdä muutamaa viikkoa myöhemmin, vaikka rutisevalla olkapäällä on pelattu jo kuusi kuukautta rahaliigaa ilman ongelmia.

”Loukkaantuneiden” ohella toinen suuri kisoista kieltäytyjäryhmä ovat ”henkilökohtaisista syistä estyneet”. Nämä ovat se ryhmä kiekkoilijoita, jotka enemmin makaavat Bahamalla ja ryystävät 4000 taalan kristallisamppanjaa suoraan pullosta ja ajelevat päissään vesiscoottereilla ja pahoinpitelevät paloautoja. Kausi on pitkä ja vain vähän vapaa-aikaa panna miljoonatiliä haisemaan - tämän ymmärtää.

Osa NHL-kiekkoilijoistamme sanoo suoraan, että ei paljoa MM-kisat kiinnosta, niitä pelataan perkele joka helvetin vuosi ja minulla on parempaakin tekemistä. Vietän ennemmin laatuaikaa lapsieni kanssa. Tämänkin ymmärtää ja suorapuheisuus on aina hatun noston arvoinen suoritus. Sekin on taivaan tosi, että MM-kisoja pelataan liian usein.

On kuitenkin niitä jotka pitävät maajoukkueessa pelaamista kunnia-asiana ja tulevat edustamaan joukkuetta puolisokeina, paikat risana ja pitkästä kaudesta väsyneinä. Toki tämä kiekkoilijarotu on Suomesta sukupuuttoon hiljalleen kuolemassa, mutta he ovat ne kiekkoilijat, jotka kutsun myös ansaitsevat. Niille makeaan elämään tottuneille miljoonikoille, jotka kutsusta kieltäytyvät ja enemmin makaavat Cayman-saarilla, ei missään nimessä pitäisi enää koskaan kutsua lähettää.

Anonyymi kirjoitti...

Jaa... Joko Ellilä on alkanut päättämään saksalaistenkin puolesta kuka on saksalainen ja kuka ei.

Mutta ongelma taitaa olla siinä, että Ellilä itse on lähinnä somalia. Joten pitäisikö häntäkin kutsua Somali-Mikoksi?

Anonyymi kirjoitti...

Joo´o. Heh heh. Taitaa olla jutunaiheet vähissä. Kyllä aika selvästi normaaliälyiselle ihmiselle tulee jutusta ilmi, että saksalaisella ei tässä tarkoiteta etnisesti saksalaista. Siinähän oikein painotettiin iranilaissyntyisyyttä. Kenelle tuosta voi tulla mielikuva, että kyseessä on natsi-, eikä islamilaisuussyistä israelin vastustaminen??
Jos katsoo arsenal-leverkusen potkupallopeliä, on ihan kätevää, että selostaja sanoo että pallo on saksalaisilla (tai englantilaisilla), eikä että "pallon saa turkkilais-saksalais-italialainen x, joka syöttää neljäsosa kamerunilais-3 neljäsosa saksalaiselle britannian kansalainen y:lle.".
Kyllä suomalaissaksalaisen ellilän juttuja seuraavat ihmiset, paitsi tietysti vähä-älyiset neekerit, ovat jo aikapäiviä sitten tajunneet, että mielestään suomalaiseksi sitä jolla on Suomen kansalaisuus, vaan sitä jonka geeniperimä on tarpeeksi perinteisen "Suomalainen". Ehkä vain saamelaiset ovat tosisuomalaisia?

Mikko Ellilä kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
Väitätkö oikeasti, että sosialistit vihaavat juutalaisia?

En väitä, että "sosialistit" (tarkoitatko vasemmistoa yleisesti vai ainoastaan eksplisiittisiä sosialisteja eli yksityisen omistusoikeuden vastustajia?) yleisesti vihaisivat juutalaisia. Sen sijaan olen havainnut äärivasemmiston rutiininomaisesti tukevan juutalaisvastaisia muslimeja. Olen kirjoittanut aiheesta ennenkin:
http://mikkoellila.thinkertothinker.com/?p=118


Anonyymi sanoi...
Muslimit vihaavat varmasti aidosti juutalaisia, mutta sinun muslimivihvasi taas on ihan yhtä sokeaa kuin muslimien juutalaisviha.

Ei ole. Minä vastustan islamia siksi, että islam on fasismiin, natsismiin ja kommunismiin verrattavissa oleva totalitaarinen ideologia. Muslimit vihaavat juutalaisia siksi, että islamilaiseen dogmaan kuuluu vääräuskoisten vihaaminen yleensäkin ja juutalaisten vihaaminen erityisesti; lisäksi Israelin valtion olemassaolo on muslimeille poliittinen syy hyökätä juutalaisten kimppuun.

Anonyymi sanoi...
Kyllä aika selvästi normaaliälyiselle ihmiselle tulee jutusta ilmi, että saksalaisella ei tässä tarkoiteta etnisesti saksalaista. Siinähän oikein painotettiin iranilaissyntyisyyttä.

Jätkä kuitenkin itse sanoo olevansa "iranilaissyntyinen saksalainen". Lisäksi jutun otsikossa puhutaan yksinkertaisesti "saksalaisesta".

Anonyymi sanoi...
Kenelle tuosta voi tulla mielikuva, että kyseessä on natsi-, eikä islamilaisuussyistä israelin vastustaminen??

En sanonut, että tässä tapauksessa yritettäisiin leimata juuri tuota pelaajaa natsiksi. Puhuin siitä yleisestä ilmiöstä, että saksalaisia yritetään aina syyllistää natsismista vielä yli 60 vuotta natsismin kukistumisen jälkeenkin. Esimerkiksi Dresdenin terrori-iskun 60-vuotismuistotilaisuudessa Saksan silloinen pääministeri Gerhard Schröder syytti ko. terrori-iskusta saksalaisia tyyliin "mitäs kerjäsitte verta nenästänne"; Saksan pääministeri yritti siis syyllistää saksalaisia siviilejä siitä, mitä joku Hitler oli tehnyt.

Anonyymi sanoi...
Jos katsoo arsenal-leverkusen potkupallopeliä, on ihan kätevää, että selostaja sanoo että pallo on saksalaisilla (tai englantilaisilla), eikä että "pallon saa turkkilais-saksalais-italialainen x, joka syöttää neljäsosa kamerunilais-3 neljäsosa saksalaiselle britannian kansalainen y:lle.".

No miksi niissä joukkueissa on niin paljon ulkomaalaisia?

Vasarahammer kirjoitti...

Kyllä äärivasemmistolle juutalaiset kelpaavat uhreina silloin, kun heitä työnnetään uuneihin.

Jos taas he perustavat oman kansallisvaltion ja puolustavat sitä, he eivät ole enää uhreja vaan pahoja siionistinatseja, joita voi huoletta verrata SS-miehiin ja unohtaa ns. palestiinalaisten heitä kohtaan tekemät terroriteot.

Vaikka äärivasemmistoon kuuluu myös juutalaistaustaisia henkilöitä, itse asiaa tämä ei muuta.

Kun äärivasemmistolaista aktivistia syyttää antisemitismista, hän kieltää asian ja sanoo olevansa korkeintaan antisiionisti.

Anonyymi kirjoitti...

Eiköhän tässä ole nyt kyse siitä, että on käytännöllisempää kirjoittaa otsikkoon, että Saksalainen jalkapalloilija, kuin Iranilaistaustainen Saksassa asuva jalkapalloilija.

Mikko Ellilä kirjoitti...

Olisi rehellisempää kirjoittaa "muslimi boikotoi juutalaisia" kuin "saksalainen kieltäytyy pelaamasta Israelissa".

On muuten aika ikävää, että tuollaisia ihmisiä on Saksan maajoukkueessa. Mieti, mitä tarkoittaa MAAjoukkue.

Adelphi kirjoitti...

Kyseinen pelaaja on nyt erotettu maajoukkueesta. Asiasta oli tänään pikku-uutinen Hesarin paperiversiossa (varmaan muuallakin).

IDA kirjoitti...

"No miksi niissä joukkueissa on niin paljon ulkomaalaisia?"

Tämä on hyvä kysymys. Arsenalissa ei taida olla oikeastaan yhtään englantilaista pelaajaa. Mikä oikeasti on aika kammottavaa.

Jos futis oli ennen miesten peli, niin nykyään se on lähinnä mieshuorien peli.

IDA kirjoitti...

"Kyseinen pelaaja on nyt erotettu maajoukkueesta."

Hah! Ne uskoi minua ;)

Anonyymi kirjoitti...

"No miksi niissä joukkueissa on niin paljon ulkomaalaisia?"

Eiköhän se johdu siitä, että futiksessa pyörii isot rahat ja se, jolla on parhaat pelaajat tekee eniten voittoa. Ei siinä kansalliset tunnot paljon paina toisessa vaakakupissa, kun toisessa on ziljardit jyyröt tai tollarit.

IDA kirjoitti...

"Eiköhän se johdu siitä, että futiksessa pyörii isot rahat ja se, jolla on parhaat pelaajat tekee eniten voittoa."

Tuo olisi ymmärrettävää, jos seurat oikeasti tekisivät hyviä voittoja, mutta niin taitaa olla vain muutamassa tapauksessa.

Anonyymi kirjoitti...

Sinänsä kornia jo itsessään, että iranilaissaksalainen (onkohan tuo riittävän poliittisesti korrekti ilmaisu) jalkapalloilija ei halua pelata israelia vastaan.

Ymmärtäisin vielä sen, että hän kieltäytyisi harjoittelemasta israelin joukkueen kanssa tai paidanvaihdosta ottelun jälkeen (ties vaikka vastustajan paidasta löytyvän "juutalaishien" takia), mutta en usko että koraani tai ajatollah kieltää Israelin nöyryyttämisen jalkapallon muodossa.

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoittaja ei selvästi ole käynyt Saksassa tai katsonut saksalaisia televisio-ohjelmia tai lukenut tilastojansa. Saksassa maahanmuuttajat ovat arkipäivää ja he puhuvat saksaa siinä missä alkuasukkaatkin. (Saksa onkin vähän helpompi kieli kuin suomi.) Todella väsynyttä kitinää mitättömyyksistä tässä blogissa. Eikö sulla ole elämää tai mitään oikeaa sanottavaa?

Pele kirjoitti...

Joukkueissa on niin paljon ulkomaalaisia, koska nämä "ulkomaalaiset" ovat niin paljon parempia pelaajia kuin "kotimaalaiset". Ei siinä mitään kammottavaa ole, saksalaiset nyt eivät vaan ole kovin kummoisia pallonpotkijoita.